Gruppereiser

Gode idéer til sommerferien – for unge

Har du ingen planer i sommerferien? Så se med her, hvor du får en rekke gode ideer til, hva du kan bruke din sommerferie på.

Gruppereise

Bruk din sommerferie i selskap med andre reiselystne unge på en gruppereise ut i verden. Sammen med din gruppe opplever du spennende kulturer, imøtekommende folkeferd, vakker natur og vill adventure. På en gruppereise er det meste arrangert på forhånd, så du kan lene deg tilbake og nyte reisen.

Denne reisetype er ideell til unge, der elsker å oppleve og dele deres minner med andre. Du vil danne et unikt vennskap med de andre fra gruppen. Dere opplever hverandre i uvante og utfordrende situasjoner, hvilket er med på å styrke gruppens sammenhold. Om du ønsker å få ditt livs sommerferie, så ta på en gruppereise ut i verden.

Frivillig arbeid

Gjør en forskjell for andre i din sommerferie. Når skoleklokken ringer ut til sommerferie, tenker mange unge på sol, strand og kjølige drinks. Hva med å kombinere dette med frivillig arbeid i utlandet og gjør noe godt for andre mennesker eller dyr, der lever under dårlige vilkår.

Du får en opplevelse, du aldri vil glemme, når du kommer helt tett på kulturen i et fremmed land i forbindelse med det frivillig arbeid. Du ser, møter og prøver krefter med de lokales liv, hvor du er en uunnværlig arbeidskraft, der gjør en kjempe forskjell. Utfør frivillig arbeid i utlandet og gjør noe godt for andre i din sommerferie.

Backpacking

På med ryggsekken og reis langt vekk fra den norske sommer fylt med regn, kulde og kjedelige sandstrender. Fly til eksotiske destinasjoner og se verden fra en helt ny vinkel. Som backpacker opplever du landes finurligheter og ser den ekte kultur. Du lærer om de innfødtes tradisjoner, utforske uberørte områder og faller i snakk med den lokale bartender, som kan fortelle mange historier.

Som ung er det opplagt å bruke sin sommerferie på å backpacke rundt i verden, da man ofte har en lang sommerferie. Utnytt det, mens du kan, tøv ikke med å pakke ryggsekken, du vil med garanti ikke angre på det.

Feriejobb

Om du ikke har råd til å reise i din sommerferie, kan du få deg en sommerferie jobb og kanskje spare nok penger sammen, så du kan komme av sted neste år. I sommerferien er der riktig mange arbeidsplasser, der søker avløsere for sine egne medarbeidere, som skal holde ferie. Der er derfor rik mulighet for, du kan skaffe deg et arbeid i sommerferien.

Det er ikke alltid like moro å gå på jobb, mens andre legger det ene feriebilde opp etter det andre. Men når lønnen tikker inn sist på måneden, har det ofte vært alle anstrengelsene verd. Søk en sommerferie arbeid og få råd til alle de kule opplevelser, der venter på deg.

Festivaler

Øl, musikk, og glade mennesker – hvem elsker ikke det? Ta på festival i din sommerferie og få noen kule opplevelser sammen med dine venner eller familie. Der fins riktig mange gode festivaler rundt omkring i verden og i Norge. Alt etter om du er til pop, rock, heavy metal eller tekno, vil der være en festival, der matcher din musikk sjangre.

Nyt en kald øl til tonene av din yndlingssang og skrål med, så du ikke kan snakke i flere dager etter. Når man tar på festival, er det tid til å ha det moro, slippe hemningene og glemme den trivielle hverdag. Kombiner din sommerferiereise med en festival i utlandet og få en helt fantastisk og annerledes opplevelse.