Costa del Sol

Costa del Sol er et fantastisk feriested på grunn av den vakre kystlinjen og det solfylte været. Området har også et stort utvalg av turistattraksjoner og aktiviteter for enhver smak.

Noen av de beste turistattraksjonene på Costa del Sol inkluderer:

  1. Alhambra-palasset: Dette er et av de mest imponerende eksemplene på maurisk arkitektur i Spania og er et UNESCOs verdensarvsted.

  2. Málaga Picasso-museet: Dette museet er viet til den berømte maleren Pablo Picasso, som ble født i Málaga. Museet har en imponerende samling av hans verk.

  3. Nerja-hulene: Disse hulene er en imponerende geologisk formasjon som har blitt dannet over millioner av år. De har vakre stalaktitter og stalagmitter som er vel verdt å se.

  4. Puerto Banus: Dette er en av de mest eksklusive og fasjonable havnene i Spania og er et flott sted å besøke for å se luksusyachter og designerbutikker.

  5. Ronda: Dette er en vakker by som ligger på en klippe og har en fantastisk utsikt over landskapet. Den har også en imponerende bro som går over en dyp kløft.

  6. Marbella gamleby: Denne sjarmerende gamlebyen har brosteinsbelagte gater og hvitkalkede bygninger, og er et flott sted å spasere og utforske butikker og restauranter.

  7. Fuengirola dyrepark: Denne dyreparken har et bredt utvalg av dyr, inkludert tigre, løver, sjiraffer og elefanter, og er et flott sted å besøke for hele familien.

  8. Caminito del Rey: Dette er en spektakulær tursti som går langs en klippevegg og har fantastisk utsikt over elven og dalen nedenfor.

Costa del Sol har også mange flotte strender, restauranter og barer, så det er noe å gjøre for enhver smak.