Rhodos

Rhodos er en vakker gresk øy som tiltrekker seg millioner av turister hvert år. Her er noen grunner til hvorfor det er fantastisk å feriere på Rhodos:

  1. Fantastiske strender: Rhodos har noen av de vakreste strendene i Hellas, med krystallklart vann og gyllen sand.

  2. Rik historie: Rhodos har en rik historie og kultur som går tilbake tusenvis av år, og øya er full av arkeologiske steder og historiske monumenter.

  3. Vakker natur: Rhodos har en vakker natur, med frodige skoger, imponerende fjell og vakre daler og kløfter.

  4. Gjestfrihet: Gresk gjestfrihet er velkjent, og det er spesielt tydelig på Rhodos, hvor lokalbefolkningen er vennlige og gjestfrie.

  5. God mat og drikke: Rhodos har en rik matkultur, og du kan smake på deilig gresk mat, fersk sjømat og deilig lokal vin.

Noen av de beste turistattraksjonene på Rhodos inkluderer:

  1. Gamlebyen i Rhodos: Dette er en av de mest imponerende gamlebyene i Europa, med vakre middelalderske bygninger og en imponerende festning.

  2. Lindos: Dette er en vakker landsby på østkysten av Rhodos, med en imponerende akropolis og vakre hvitkalkede bygninger.

  3. Faliraki vannpark: Dette er en av de største vannparkene i Europa, og er en flott attraksjon for hele familien.

  4. Anthony Quinn-bukten: Dette er en vakker bukt på østkysten av Rhodos, oppkalt etter den berømte skuespilleren, og er kjent for sin vakre natur og krystallklart vann.

  5. Filerimos: Dette er en vakker ås på øya, med en imponerende utsikt over øya og et vakkert kloster.

Prisnivået i Hellas er generelt rimeligere enn mange andre land i Europa. Prisene vil variere avhengig av hvor du befinner deg, og hva du ønsker å gjøre, men du kan forvente å betale omtrent 50-100 euro per natt for et hotellrom på Rhodos, avhengig av beliggenhet og standard. Mat og drikke er også rimeligere enn i mange andre europeiske land, og du kan forvente å betale omtrent 10-15 euro per person for en god middag på en lokal restaurant.