En reise til Bangtao Beach

Solnedgang på venstre side av Bang Tao-stranden ved lavvann. Foto: Anton Zelenov

Bangtao Beach i Thailand er et vakkert feriemål som vil ta pusten fra deg. Fra de hvite sandstrendene og det turkise vannet til den vakre solnedgangen, vil du definitivt ikke angre på å ha valgt dette stedet som ditt neste reisemål.

Når det kommer til turistattraksjoner, kan du ikke gå glipp av en tur til Phuket FantaSea. Dette er en fantastisk forestilling som kombinerer thailandsk kultur, musikk og dans, og er en opplevelse som vil bli med deg livet ut. En annen populær aktivitet er å besøke Big Buddha, et 45 meter høyt Buddha-statue som gir deg en spektakulær utsikt over Phuket.

Thailand er kjent for sin fantastiske mat, og du kan finne mange lokale restauranter som tilbyr autentiske thailandske retter. En av de mest populære rettene er Pad Thai, som er en deilig nudelrett med stekte grønnsaker, peanøtter og valgfritt kjøtt eller sjømat. Du kan også prøve den lokale spesialiteten Tom Yum Suppe, en deilig suppe med krydder og sjømat.

Når det kommer til overnatting, vil jeg anbefale et mindre hotell som ikke er i luksusklassen, men likevel har gode fasiliteter og hyggelige ansatte. Et av de beste alternativene er Bangtao Beach Chalet, et sjarmerende hotell som ligger bare noen minutters gange fra stranden. Hotellet tilbyr en fin uteplass med basseng og frokost inkludert i prisen.

Alt i alt vil jeg definitivt anbefale en ferie til Bangtao Beach i Thailand. Med sin vakre natur, spennende kultur og deilige mat vil dette være en opplevelse du aldri vil glemme.

Med Bangtao som utgangspunkt, kan du velge mellom en rekke spennende utflukter og dagsturer som vil gi deg muligheten til å oppleve den naturlige skjønnheten og den kulturelle arven i Thailand. 

  1. Phi Phi Island Tour: Dette er en av de mest populære dagsturene fra Bang Tao. På denne turen vil du få muligheten til å utforske Phi Phi-øyene, som inkluderer Maya Bay, Loh Samah Bay, Pileh Cove og Viking Cave. Turen inkluderer også snorkling, lunsj og en tur til Monkey Beach.

  2. Similan Islands Tour: Similan Islands er et utmerket sted for snorkling og dykking, og er kjent for sitt klare vann og fantastiske marine liv. På denne turen vil du få muligheten til å utforske øyene, snorkle i det krystallklare vannet og nyte en deilig lunsj på stranden.

  3. James Bond Island Tour: James Bond Island ligger i Phang Nga Bay, og er kjent for sin spektakulære naturlige skjønnhet. Turen inkluderer en båttur til øya, og en stopp ved Koh Panyee, en flytende landsby som er hjem til en muslimsk samfunn. Du vil også ha muligheten til å besøke Suwankuha Temple, også kjent som Monkey Cave.

  4. Elephant Sanctuary Tour: En elefant-sanctuary-tur gir deg muligheten til å komme nært og personlig med disse majestetiske dyrene i en trygg og bærekraftig setting. Du vil kunne mate, bade og til og med ta en spasertur med elefantene, og lære mer om deres liv og adferd.

Disse utfluktene er bare noen av mange muligheter du har når du besøker Bang Tao og Phuket. Uansett hva du velger, vil du ha en uforglemmelig opplevelse og en dypere forståelse av thailandsk kultur og natur.